Woning verkopen gaat sneller met Houseboost

Een woning verkopen lijkt de laatste jaren niet gemakkelijk. Maar vergis u niet: er worden nog steeds woningen verkocht. Natuurlijk kan die van u daar binnenkort ook bijhoren.

Woning verkopen: waar u aan moet denken
Gaat u uw woning verkopen, dan hebt u vast een makelaar ingeschakeld. Hij of zij kan u helpen bij het nemen van foto’s van uw huis, het maken van een (interactieve) plattegrond, 360-graden foto’s en het beschrijven van uw woning. Ook bij juridische zaken, zoals het opstellen van een koopcontract, hebt u veel aan uw makelaar. Zelf een woning verkopen via het internet kan natuurlijk ook. U biedt uw woning dan zelfstandig aan en regelt de bezichtigingen ook zelf.

Bezichtigingen bij een woning verkopen
Waar veel makelaars geen rekening mee houden, is het online onder de aandacht brengen van uw woning bij het publiek. U kunt alles juridisch en technisch heel goed regelen; als er geen geïnteresseerden voor de woning zijn, schiet de verkoop niet op. Houseboost wil u een goede start geven door zoveel mogelijk online exposure voor uw woning te genereren. Als uw woning bij een relevante doelgroep onder de aandacht gebracht wordt, krijgt u gegarandeerd meer bezichtigingen.

Een woning verkopen: zo pakt Houseboost het aan
Houseboost gaat samen met u om tafel zitten om de oorspronkelijke tekst van de advertentie voor uw huis te herschrijven tot een professionele verkooptekst. Daarin verwerken we ook de Unique Selling Points van uw woning: onderscheidende punten, waardoor geïnteresseerden juist voor uw woning zouden moeten kiezen. Ook starten we een Google AdWords-campagne, waardoor de advertentie aangeboden wordt aan relevante bezoekers. Het resultaat?

·  Uw woning staat bij zeker tien woningwebsites bovenaan;

·  Honderden potentiële kopers lezen uw advertentie;

·  Daardoor hebt u een grotere kans op meer bezichtigingen en dus een snelle verkoop!

Uw huis snel verkopen door gebruik te maken van het internet? Houseboost.nl helpt u verder!

Neem contact op