Snel huis verkopen? Uw woning in the picture met Houseboost.nl

Snel een huis verkopen lijkt door de status van de huidige huizenmarkt soms bijna onmogelijk. Toch kan het, als u gebruik maakt van de tips en trucs van Houseboost!

Snel huis verkopen: zet het internet in!

Adverteren met uw huis in regionale bladen lijkt misschien een goede zet, maar levert uiteindelijk weinig op. Het aanbieden van uw woning op social media zoals Twitter en Facebook kan al meer effect hebben. Maar echt goed werkt een op maat gemaakte advertentie, die de Unique Selling Points van uw woning naar voren haalt en goed scoort op Google. Door een professionele verkooptekst te schrijven, uw woning bovenaan tien woningwebsites te plaatsen en Google AdWords in te zetten, trekt de advertentie meer bezoekers. Daar profiteert u later van, want op die manier krijgt u direct meer bezichtigingen!

Tips snel huis verkopen

Het internet staat vol met tips van huizenverkopers. Adviezen variëren van een appeltaart in de oven tot het uit logeren doen van uw huisdieren. Natuurlijk kan het geen kwaad om uw woning zo netjes en afgewerkt mogelijk te presenteren bij een bezichtiging. Schilder een kleurige muur netjes wit en vervang een loszittende plint, zo ziet uw huis er op z’n best uit. Maar om een woning te presenteren, moeten er eerst wel geïnteresseerden zijn. Die trekt Houseboost voor u door ons te concentreren op de websites waarop potentiële kopers zoeken.

Snel huis verkopen met Houseboost

Houseboost helpt u uw woning sneller te verkopen voor maar € 450. Hoe?

·  Uw advertentie herschrijven we samen met u tot een snelle verkooptekst;

·  We zetten trucs in om uw woning in Google bovenaan te krijgen;

·  We zorgen ervoor dat u op tien websites bovenaan staat.

Snel huis verkopen: ja, dat kan. Houseboost zorgt ervoor dat online alle ogen op uw woning gericht zijn!


Neem contact op