Direct woning verkopen: geef uw woning online een oppepper

De kans op direct woning verkopen vergroten: dat kan door de tactiek van Houseboost. Maak kennis met onze online strategie om meer exposure voor uw woning te creëren!

Direct woning verkopen: onmogelijk?

Wie om zich heen kijkt ziet het meteen: er staan veel huizen te koop. Direct woning verkopen lijkt daardoor soms bijna onmogelijk. Maar dat klopt niet: ook in 2013 worden nog steeds huizen verkocht. U moet alleen weten welke middelen en trucs u kunt gebruiken. Houseboost.nl kan u daarin begeleiden. We richten ons vooral op het bereiken van geïnteresseerden. Niet door zoveel mogelijk advertenties te plaatsen, maar door gericht te adverteren. Hoe we dat doen? Dat leest u hieronder.

Direct woning verkopen met Houseboost

Om uw woning netjes opgeruimd en misschien zelfs fris in de verf te kunnen presenteren aan geïnteresseerden, moet u deze kijkers eerst wel zien te bereiken. Houseboost doet dat door drie middelen in te zetten:

·  Een Google AdWords-campagne zorgt ervoor dat de advertentie van uw woning bij een geselecteerd (en relevant) publiek opduikt in de zoekresultaten;

·  Een scherpe verkooptekst geeft extra aandacht aan de USP’s van uw woning;

·  Uw woning wordt bij tien woningwebsites bovenaan geplaatst.

Houseboost werkt in samenspraak met u. We schrijven de geprofessionaliseerde verkooptekst daarom ook samen. Onze online strategie om meer aandacht te genereren voor uw woning werkt: wie weet komt direct woning verkopen voor u wel dichterbij.

Houseboost heeft resultaat

De strategie van Houseboost werkt: uit meer aandacht voor de advertentie van uw woning vloeien vaak meer bezichtigingen voort. Wilt u uw woning bij tien woningwebsites bovenaan zien en zo honderden potentiële kopers bereiken? Voor € 450 gaat Houseboost meteen voor u aan de slag.

Direct woning verkopen? Breng uw doel dichterbij door samen met Houseboost meer online exposure voor uw woning te genereren!


Neem contact op