Veelgestelde vragen

Doen jullie ook bezichtigingen?

Nee, wij doen geen bezichtigingen. Wij zijn alleen een aanvulling op het huidige verkoopplan van uw makelaar. Wij zorgen ervoor dat uw woning online onder de aandacht komt, het contact van geïnteresseerden loopt op de normale manier via uw makelaar


Treden jullie op als volledig verkoopmakelaar?

Nee, wij hebben verder niks te maken met de verkoop. Wij bieden een online marketing mix-pakket aan dat kans op bezichtigingen en verkoop behoorlijk vergroot


Verdwijnt mijn huis van Funda?

Uw huis blijft gewoon op Funda staan. Onze vermeldingen genereren extra publiciteit.


Kan ik ook van jullie diensten gebruik maken als mijn huis verder nog niet te koop staat?

Ja. Wel adviseren wij ook altijd een Funda-vermelding voor uw woning te realiseren. Hiervoor kunnen wij u in contact brengen met een partner.


Mensen kijken toch vooral op Funda? Waarom advertenties op andere sites?

Potentiële kopers oriënteren zich op veel meer websites dan alleen Funda. Daarbij wilt u juist opvallen tussen alle andere huizen die ook te koop staan. Alle andere woningen staan immers ook al op Funda. Verder oriënteren mensen zich voor een type woning vaak via Google. Door de extra exposure heeft u een grotere kans gevonden te worden ten opzichte van alle andere te koop staande woningen


Ik verkoop mijn huis zonder makelaar, kan ik dan ook gebruik maken van Houseboost?

Ja, ook dan zijn wij een goede aanvulling! U bereikt ook zonder makelaar veel mensen die u anders niet zou bereiken.


Is  €450,- een hoog bedrag voor de complete service?

Nee, een behoorlijk deel gaat op aan direct bestede advertentiebudgetten specifiek voor uw woning. Ook het schrijven van de nieuwe verkooptekst wordt door een professional gedaan. Houseboost bestaat uit 3 diensten die u nergens anders tegen deze prijs kunt krijgen. Overweeg altijd Houseboost vóórdat u in prijs gaat zakken. € 450,- betalen en wél verkopen is een betere optie dan in prijs zakken en afwachten. Dan gaat het altijd om hele andere bedragen.


Waarom een andere verkooptekst?

De verkooptekst die meestal wordt geplaatst door de makelaar omvat vaak algemene punten; gezinswoning, twee onder een kap enzovoort. Door juist in te zoomen op de sterke punten van uw huis, met nieuwe unieke informatie, kan de advertentie van uw huis zich onderscheiden van de rest. De advertentie wordt dan ook geschreven vanuit de optiek van potentiële kopers. Verder is onze verkooptekst unieke én tevens  nieuwe content op het internet en daar zijn zoekmachines dol op.

De advertentiecampagne wordt ingericht terwijl rekening wordt gehouden met de sterke punten van de woning.


Vindt mijn makelaar het niet erg als ik gebruik maak van Houseboost?

Nee, uw makelaar profiteert er ook van als uw huis sneller wordt verkocht. Vraag of uw makelaar bijdraagt aan jullie Houseboost. Wordt uw woning binnen 3 maanden verkocht, dan betaalt uw makelaar de helft mee aan Houseboost als een korting op de afgesproken verkoopcourtage.


Moet ik het bedrag in het voren betalen?

Ja, wij gaan direct voor u aan het werk, ook de advertentiebudgetten worden grotendeels direct besteed. Wij werken met strakke marges en kunnen ons geen debiteurenrisico veroorloven.


Ik wil graag mooiere foto's hebben van mijn woning, kunnen jullie daar ook mee helpen?

Jazeker, wij kunnen u in contact brengen met een professionele fotograaf in uw regio. Vanaf € 199,- all-inn heeft u nieuwe foto's, deze worden uiteraard toegevoegd aan uw boost. Staat uw huis helemaal leeg? Wij kunnen u ook in contact brengen met een partner die uw woning kan meubileren. Mooi voor de nieuwe foto's maar ook tijdens bezichtigingen een noodzaak.

Mijn woning staat al een geruime tijd leeg. Is verhuur wellicht een optie?

Verhuur van uw woning kan een optie zijn, leegstand is immers achteruitgang. Bij de juiste huurder ziet de woning er tijdens de bezichtiging perfect en gezellig bewoond uit. Voor informatie over tijdelijke verhuur van uw koopwoning verwijzen wij u graag naar de landelijk werkende www.leegstandswetverhuur.nl

Neem contact op